Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amaliepedersen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
En beslutning om det gode parforhold | Amaliepedersen

En beslutning om det gode parforhold

3 måneders forløb til par til at styrke jeres parforhold så i bliver stærkere sammen og lever et sundt og kærligt parforhold. 

 

PRIS 14900 kr, kan betales i rater.

 

Hvorfor skriver jeg “en beslutning om det gode parforhold”?  

Fordi jeg ved, at det kræver en beslutning at skabe en forandring i parforholdet. 

Og jeg ved, at når du har taget en beslutning kræver det en vedvarende indsats hvor du evner at se dig selv og din partner med nye øjne og lad kærligheden gro igen i troen på at i kan komme et andet sted hen – sammen. 

Jeg plejer at sige, at I kan arbejde på version 2.0 i jeres parforhold hvor I får hjælp til at få ny viden på parforhold, kommunikation, kærlighed og få nye færdigheder til at ændre mønstre, adfærd, følelser, tanker, vaner som vil gavne jeres parforhold. 

Jeg er blevet klogere på, at der skal være tre elementer til stede for at kærlighed lykkes og store problemer ikke vokser sig store. De tre elementer er; følelsesmæssig tilgængelighed, følelsesmæssig respontivitet og engagement. 

 

Og hvad mener jeg med det. 

Følelsesmæssig tilgængelighed handler om “ Kan jeg nå dig” 

Følelsesmæssig respontivitet handler om “ Kan jeg stole på, at du reagerer på mine følelser” 

Engagement handler om “ Ved jeg, at du værdsætter mig og bliver hos mig” 

 

I forløbet kommer I til at arbejde med de tre forskellige begreber og jeg hjælper jer til at få en større forståelse så det kan affødes et nyt perspektiv i jeres relation. 

 

Noget andet jeg er blevet klogere på er, at næsten alle mine par – måske også jer kommer ubevidst til at bevæge jer ind i en dans som handler om “find den skyldige” “ find 5 fejl” og hvor den ene part ubevidst handler aggressiv og angribende og den anden part defensitvt og fjern. En slags frys og flygt.  I forløbet lærer I at forstå mønsteret og får hjælp til at bryde dansen som bestemt ikke gør noget godt for jer. 

Mange kommer i parterapi fordi de har et problem som fylder og som oftest skaber en masse konflikter.

Du kan få hjælp med parterapi på følgende områder;

 • Fjerne tanker om muligt brud
 • undgå skilsmisse
 • genskabe gnisten
 • forbedre kommunikationen
 • inspiration til sexlivet
 • Styrke tillid og indhold i parforholdet
 • genoplive kærligheden
 • Få et andet fokus på sig selv og sin partner
 • Utroskab
 • jalousi
 • ændre uhensigtsmæssige mønstre

Og meget mere…

 

HVOR ER DET FANTASTISK AT DU STADIG ER HER FORDI –

Under forløbet bliver du og I klogere på jer selv og hinanden.

I får en forståelse af jeres mønstre, adfærd, tanker og følelser og jeg hjælper med at skabe flere positive følelser ved at arbejde med jeres mindset om jer selv og parforholdet.

I kommer til at arbejde med forskellige tematikker som fylder i jeres forhold. I får teknikker og redskaber til at håndtere det på nye måder så I får et andet resultat. Når I begynder at ændre jeres vaner, tanker og måder at løse konflikterne på – sker der noget nyt.

 

Citatet siger” vi kan ikke løse problemer med den samme tanke som var med til at skabe dem”.

HVAD FÅR JEG UD AF FORLØBET?

Forløbet hjælper jer med at I bliver gladere, stærkere og mere positive. I vil mærke forandringer når I begynder at gøre noget andet og jeg står på sidelinien og hjælper med at fastholde, motivere jer så I kommer i mål. I lærer at takle konflikter mere konstruktivt og når i begynder at gøre det – opstår der færre konflikter. I lærer os at blive bedre til at komme sig igen efter en konflikt og konflikter varer ikke lige så lang tid. I lærer at tale sammen og blive bedre til at lytte. Og i lærer at blive i stand til at regulere jeres følelser og reaktioner så I ikke bliver overfuset, overvældet af disse.

 

I bliver begge to en bedre udgave og det vil der automatisk komme en bedre dynamik af i jeres forhold.

Vi har ugentlige online møder hvor jeg tjekker op på hvordan det går hos jer og sikre mig at I LAVER jeres opgaver og bevæger jer i en ny retning.

Jeg hjælper mange par til at få et bedre og stærkere parforhold men

DET STARTER når du og I tager en BESLUTNING OM AT I VIL HAVE DET GODE PARFORHOLD

 

Parterapi handler om at få hjælp til at berige parforholdet istedet for at bekrige parforholdet. Og det kræver tid, tålmodighed, indsigt, villighed, empati, forståelse og accept.

Forløbet indeholder:

 • En afklarende førstegangssamtale
 • 6 personlige par sessioner i 1 1/2 time – hver 14 dag
 • 6 online opkald i 1/2 time – ugentligt
 • 2 x 1-1 session med jer begge i løbet af de 3 måneder

BONUS:

 •  Servicetjek af parforholdet efter 6 måneder ( fra afslutning af forløbet)

 

SAMLET PRIS :. 14900. kr (alt inklusiv) for jer begge to.

Kan betales som enkelt betaling eller rate betaling.