Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amaliepedersen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Enkeltterapi - Amaliepedersen

Forstå dig selv og dine mønstre så kærlighed lykkes for dig

Samtale forløb med parterapeut og sexolog Amalie Pedersen

 

Dem som kan have glæde af enkelt terapi er mennesker som oplever at hverdagen og livet generelt er lidt svært og uoverskueligt. Du kan være præget af dårlig selvværd og selvtillid, nedtrykthed, sygdom, ensomhed, sårbarhed – alt sammen noget der påvirker dit humør og glæde.

I enkelt terapi får du konkret hjælp til at få det liv du ønsker. Vi taler sammen om hvad der rører sig i dit liv og vi sammen arbejder på at du lærer at se dig selv med nye og andre øjne og med et andet fokus der er mere positiv og fremadrettet.

Vi arbejder på at bryde dårlige adfærd og mønstre og du får øget bevidsthed om dine handlinger og bliver klogere på hvad du drømmer om, har brug for og vi sammen laver nogle konkrete mål hvor du bliver en bedre udgave af dig selv.

Er du klar over at kærlighed er svært og parforhold ikke fungere særlig godt når man ikke tør være sig selv?
Det lyder måske åbenlyst men alligevel er mange udfordret i at “være sig selv”. Mange bruger tid og kræfter på at være noget man ikke er og er bange for at ens partner ikke kan lide en hvis man viser hvem man er – med alle de sider man indeholder, også de dårlige.
Måske er du i parforhold og ikke trives, måske er du lige kommet ud af et forhold og ikke trives, måske kan du slet ikke finde kærligheden – og ved du hvad – alle blokeringer og forhindringer ligger inde i dig.
Det er sandt og ja det er ikke rart at få af vide – måske vidste du det allerede.  Men det er også sandt, at du kan ÆNDRE det og jeg kan HJÆLPE dig.

Det handler ikke kun om kærlighed til en partner, det handler i høj grad om kærlighed til dig selv.  Det er det VIGTIGSTE

Og lad mig starte med at sige, at DU ER VÆRD AT ELSKE. Det er vi ALLE

Og det værd vil jeg hjælpe dig med at få øje på.

I forløbet arbejder vi med at du får en bedre forståelse for dig selv. En bedre forståelse for dine tanker, følelser og adfærd.
Vi arbejder ud fra en kognitiv model som hjælper med at ændre den måde du tænker på således at negative tankemønstre fylder mindre.
I bund og grund kommer vi til at arbejde med dit mindset så du kan få et bedre liv og kærlighed omkring kan vokse.
Du vil blive styrket i dit selvværd og vi kommer til at arbejde med dine overbevisninger omkring dig selv som oftest spænder ben for de fleste. Måske også for dig.
Du kan booke forløbet allerede idag og komme igang i næste uge.  Sessionerne kan foregå personligt, på skype eller via telefon.  Jeg har ledige tider

Forløbet koster 5200 kr for 3 måneder af 6 samtaler

Når du har købt forløbet booker du tid på kontakt@amaliepedersen.dk

Du sætter dig selv fri når du tør at stå ved dig selv. Og du oplever at kærligheden til dig selv bliver så vigtigt for dig – og først der lykkes kærlighed omkring dig.

Jeg glæder mig til at møde dig 🌺

Du kan kontakte mig på 22 91 76 31