Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amaliepedersen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Foredrag | Amaliepedersen

En fortælling om higen efter kærlighed

Kender du at du bliver i et usundt forhold fordi du er bange for ikke at finde en ny kæreste?Kender du det at du er overfølsom for afvisning og går på kompromis med dig selv for at undgå det? Kender du det at du føler dig truet og oplever “farer på færre” i kærlighedsrelationer?

Så ved jeg præcis hvordan det er at være dig. Og jeg ved at kærlighed kan opleves svært, besværligt og gør rigtig ondt. Men jeg ved også at det kan være anderledes og meget glædesfuldt og jeg vil vise dig hvordan.
Jeg har lavet et foredrag til dig som ønsker at få kærlighed til at lykkes.
Foredraget er fyldt med mine historier om frygt, angst, utryghed men også kærlighed og glæde.
Målet er at inspirere dig til at finde håb, tro og kærlighed selvom det føles langt væk, enten fordi du ikke har en kæreste eller fordi du lever et forhold som er svært og konfliktfyldt.
Du får en kærlig skub til at slippe offerrollen og får redskaber til at tage ansvar for dig liv.
Du får strategi til at bevæge dig fra utryg i dine kærlighedsrelationer til tryg hvor kærlighed lykkes.
Jeg har først i en sen alder fået et sprog for mine svigt, traumer og oplevelser, dels i barndommen og senere i voksenlivet og har fået mig styrket så jeg står stærkere i dag og faktisk også hjælper mennesker med at opnå mere glæde, mere kærlighed og bedre trivsel i hverdagen.

Og jeg har valgt at dele min historie med dig.

En meget ærlig og sårbar historie.

 

PRIS 5200 plus moms inkl transport og kørsel i Sønderjylland – resten af landet efter kørseltakst