Terapi var vejen frem for mig da jeg var i mit livs krise.

 

Der lærte jeg at vende smerte og lidelse til styrke og visdom. Jeg lærte at forstå mine mønstre, følelser og reaktioner og blev hjulpet et sted hen i mit liv hvor jeg lever et skønt trygt liv med glæde, energi og ro.

Jeg vil gerne hjælpe dig så du også kan komme et godt sted hen i dit liv.

Hos mig vil du opleve at føle dig god nok som den du er. Vi er i en ligeværdig relation og sammen søger vi svar, forståelse og indsigt.

Jeg hjælper dig med at ændre det du ikke er tilfreds med og du får redskaber til at reagere mere hensigtmæssigt på de udfordringer du møder i dit liv.  Du vil opleve mere glæde, mere ro og jeg vil gøre mit bedste for at skabe de resultater som du har brug for.

Jeg har altid haft en ildsjæl gemt inde i mig. Jeg opleve en glæde og stor ære af at hjælpe andre mennekser med deres problemer, udfordringer og igennem kriser. Derfor valgte jeg også en terapeutisk retning som uddanelse – både som parterapeut, trivselsvejleder og foredragsholder..

Jeg stopper aldrig med at udvikle mig. Jeg vil løbende tage kurser og udvikle mine faglige kompetencer så jeg står stærkt fagligt.

Det helt særlige ved mig som terapeut er, at jeg selv har brudt mine mønstre og fået en accept og forståelse af hvem jeg er og ændret det som jeg ikke ønskede at være. Jeg har været en pleaser i kærlighedsrelationer, jeg har mistet mig selv i kærlighedsrelationer, jeg har oplevet skilsmisse, jeg har oplevet alvorlig sygdom, jeg har været meget usikker og haft et negativt selvbilede.

Det har jeg ikke mere, og det er vigtigt for mig at du forstår, at man kan ændre mønster, følelser og rektioner som ikke er hensigtmæssige og som forhindre dig i glæde, kærlighed og balance.

 

 

Jeg har mange kompetencer, dels min uddannelser men også alle mine livserfaringer.

Jeg evner som terapeut:

 • At bryde mønster
 • Jeg evner at levere høj faglighed
 • Jeg evner at være rummelig og kan rumme alle følelser
 • Jeg evner at håndtere konflikter
 • Jeg evner at at sygdomsforståelse
 • Jeg evner at ikke være dømmende
 • Jeg evner at skabe trivsel og glæde
 • Jeg evner at hjælpe mennekser til at forstå deres følelser og reaktioner
 • Jeg evner at hjælpe mennesker med at regulere følelser
 • Jeg evner at støtte, motivere mennesker i udvikling
 • Jeg evner at se løsninger
 • Jeg evner at skabe tillidsfulde og trygge samtaler hvor vi kommer helt ind til kernen af problemet.

 

Mit livsformål er at hjælpe de mennesker som ønsker at være i proces og som har modet og viljen til at kigge indad. Hos mig handler det om proces og livsforandrende udvikling og det kommer ikke af et Quick – fix.

Jeg hjælper både kvinder, mænd og par.

 

Privat er jeg en livsnyder. Jeg elsker samvær med mine nærmeste, rejser og skabe små og store oplevelser. Derudover er jeg er mor til Jaspar på 16 år og kæreste med Henrik.

 

Du er velkommen til at følge mig på min facebook side, hvor jeg laver forskellige opslag og videoer om kærlighed, parforhold og sexlivet. https://www.facebook.com/amaliepedersen.dk