KÆRLIGHED KOMMER INDEFRA

Til dig som ønsker at opnå mere kærligheden til dig selv og mærke at det vokser omkring dig.

 

Med dette online forløb får du gode råd og konkrete øvelser til at genskabe kærligheden til dig selv. Fordi du kan ikke give andre det du selv mangler og derfor kan kærligheden være svært for dig.
Den største årsag til, at vi føler at kærligheden svigter os er, at vi tror at vi skal finde kærligheden uden for os selv. Men realiteten er at vi kan faktisk ikke åbne for kærlighed, hvis vi ikke synes at vi er kærligheden værd.
 
At være selvkærlig handler ikke om egoisme, selvcentrering eller om at tilsidesætte andre. Selvkærlighed handler om at nære vores forhold til os selv. Når du ved hvordan du fylder dig selv op med kærlighed, bliver du uafhængig af at andre personer, omstændigheder eller stimulanser som skal gøre det for dig. Hvilke følelse giver det?…. 
 
Det giver FRIHED.
 
Jeg ved det fordi jeg har selv lært det. Og jeg hjælper hverdag mennesker med at forstå det.

Genfind glæde, kærlighed og accept af dig selv ❤️

 

Online forløbet er til kvinder som ønsker at blive en bedre udgave af sig selv og nære kærligheden til sig selv. Hvis du er mand så læs om mit forløb “Stå stærkere – mand på forsiden.

Pris: 1200 kr

En kvinde udtaler:

Efter online forløbet ” Kærligheden kommer indefra – så har jeg oplevet noget helt magisk.

Jeg gik fra at være meget begrænset i mit mind set omkring mig selv – som værende ikke god nok, ikke vigtig, ikke glad, ikke tilfreds. Jeg opnåede effektive resultater ret hurtigt fordi Amalie har formåede at skrive tekster som ramte mig og henviser til redskaber som er let anvendelig. Jeg kunne ret hurtig omsætte det i min hverdag og mine tanker og følelser blev hurtigt mere positive, glade og mere tilfredse.

Min mand har fortalt, at han har fået sin smilende kone tilbage. Vi oplever færre konflikter fordi jeg ikke tager tingene så personligt mere og min mand og jeg er blevet bedre til at snakke sammen.

Jeg vil varmt anbefale online forløbet til andre og hvis der opstår tvivl eller usikkerhed så har Amalie været der med det samme så jeg undgik at gå i stå i min udvikling. Amalie har en varm og anerkende tilgang og er klar til at heppe, motivere og støtte undervejs.