Parterapi

 

Beslutningen om parterapi har måske været på vej længe. Nogle tænker måske også, at når man ikke selv kan løse det, er det nok fordi, man som udgangspunkt har valgt en forkert partner eller er vokset fra hinanden. Nogle tænker, at det er en faliterklæring og for mange er det et kæmpe tabu.

Jeg mener, at parterapi er effektiv til at løse konflikter og genskabe gnist, glæde, passion, lyst og energi i forholdet. Der er mange årsager til at par vælger parterapi.

Mange oplever, at deres kommunikation er blevet dårligere, de har brug for hjælp til at lærer at tale og lytte til deres partner. Mange oplever, at der er sket en masse misforståelser, bebrejdelser, kritik, anklage og der er opstået en kløft imellem jer hvor mistillid og dårlig energi truer jeres forhold. En del kæmper med sexlivet og glæden ved tosomheden – man er begyndt at trække væk fra sin partner og tænker mere over om hverdagen vil være nemmere som single. Mange som kommer i parterapi er fyldt af følelser som vrede, skuffelse, bitterhed, ked af det, triste, modløse, energiforladte. Jeg bruger tid og energi på at dykke ned i følelserne, give dem plads og få dem bearbejdet en efter en.

 

Jeg hjælper med at finde løsninger der skal til for at i kan genfinde jeres kærlighed. Jeg arbejder med konkrete praktiske øvelser og i får hver gang hjemmeopgaver med hjem – for målet er, at i lærer selv at håndtere jeres konflikter og dermed få et sundere, stærkere og gladere parforhold.

Langt de fleste der kommer i parterapi vil gerne hinanden men kærlighed har fået svære betingelser og der skal arbejdes hårdt på at få hverdagen til at fungere på karriere, børn, praktiske opgaver. Parterapi kan være jeres løsning og en god investering.

15 + 10 =