Parterapi

 

Beslutningen om parterapi har måske været på vej længe. Nogle tænker måske også, at når man ikke selv kan løse det, er det nok fordi, man som udgangspunkt har valgt en forkert partner eller er vokset fra hinanden. Nogle tænker, at det er en faliterklæring og for mange er det et kæmpe tabu.

Jeg mener, at parterapi er effektiv til at løse konflikter og genskabe gnist, glæde, passion, lyst og energi i forholdet. Der er mange årsager til at par vælger parterapi.

Mange oplever, at deres kommunikation er blevet dårligere, de har brug for hjælp til at lærer at tale og lytte til deres partner. Mange oplever, at der er sket en masse misforståelser, bebrejdelser, kritik, anklage og der er opstået en kløft imellem jer hvor mistillid og dårlig energi truer jeres forhold. En del kæmper med sexlivet og glæden ved tosomheden – man er begyndt at trække væk fra sin partner og tænker mere over om hverdagen vil være nemmere som single. Mange som kommer i parterapi er fyldt af følelser som vrede, skuffelse, bitterhed, ked af det, triste, modløse, energiforladte. Jeg bruger tid og energi på at dykke ned i følelserne, give dem plads og få dem bearbejdet en efter en.

Jeg hjælper med at finde løsninger der skal til for at i kan genfinde jeres kærlighed. Jeg arbejder med konkrete praktiske øvelser og i får hver gang hjemmeopgaver med hjem – for målet er, at i lærer selv at håndtere jeres konflikter og dermed få et sundere, stærkere og gladere parforhold.

Langt de fleste der kommer i parterapi vil gerne hinanden men kærlighed har fået svære betingelser og der skal arbejdes hårdt på at få hverdagen til at fungere på karriere, børn, praktiske opgaver. Parterapi kan være jeres løsning og en god investering.

ONLINE KURSUS: Lær at have konstruktive samtaler med din partner

Jeg synes, at det er meget vigtigt at lægge fokus på hvordan vi kommunikere med vores partner. En sund og konstruktiv samtale er vigtigt, hvis et forhold skal fungere.

Rigtige mange årsager til at par ender hos parterapeuten eller i skilsmisse er fordi der er knas i kommunikationen.

Den gode nyhed er, at du kan ændre din kommunikation.
Du kan faktisk få nye færdigheder således at du kan have konstruktive samtaler med din partner.

Hvis du ikke ved hvordan, så kan jeg hjælpe dig.
Lige nu lancerer jeg onlinekurset ” Lær at have konstruktive samtaler med din partner”.

I får i kurset:

En masse gode konkrete råd til konstruktive samtaler med hinanden
3 effektive redskaber til bedre, sundere og mere konstruktive samtaler med din partner (Videoer)

Pris: 799 kr

I slipper for en masse sessioner hos en terapeut. Istedet kan I arbejde hjemme sammen som par, sidde og se videoerne sammen og snakke om hvordan I vil arbejde omkring det.  Det er billigere end én session hos en terapeut.

Pakkeforløb - Knas i kommunikationen

At kommunikere er et vigtigt redskab i alle relationer og alligevel går det ofte galt, særligt i parforhold. Vi tolker, misfortolker, analysere og overanalysere hinanden og rigtige mange konflikter opstår når vi ikke får kommunikeret vores budskab til vores partner eller øvrige relationer. I dette forløb hjælper jeg jer med, at I bliver bedre til at kommunikere med jeres partner. 

Det har stor betydning at i begge er åbne og imødekommende overfor hinanden. For uden en positiv rettet kommunikation kan enhver samtale køre af sporet og ende ud i en diskussion fremfor en saglig og gensidig dialog med respekt for den anden. 

En respektfuld og gensidig dialog giver jer langt større mulighed for at få sagt både fra og til, så i undgår at en lille irritation bliver til et stort problem, som, i værste fald, ikke kan løses. Får i åbnet op for en gensidig og åben dialog fra start, har i begge mulighed for at komme med jeres synspunkter og at føle jer hørt. Derved kan et skænderi helt undgås. 

En solid og konstruktiv dialog er vigtig, for ingen kan gætte, hvad et andet menneske tænker. Spørg derfor ind til, – og vis, at du bekymrer dig om din partner. Og vær åben overfor det, som din partner har brug for at tale om. 

Øv dig i at tage de positive briller på ligegyldigt hvilket budskab din partner præsenterer dig for. Derved undgår du at føle dig angrebet og du er langt mere modtagelig overfor ethvert budskab. 

Pakkeforløbet Knas i kommunikationen indeholder: 

1 session: Handler om at afdække jeres kommunikationsform. I får en viden og bevidsthed om sund og kærlig kommunikation via undervisning af mig. Vi taler om god og dårlig kommunikation og I får konkrete værktøjer til at tage med hjem allerede ved første session. I får også hjemmeopgaver. 

2 session: handler om at tale om jeres hjemmeopgave – hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt. Vi bygger videre på god kommunikation og taler om de udfordringer I har med jeres kommunikation. I får en hjemmeopgave med hjem. 

3 session: handler om at tale om jeres hjemmeopgave og bygge sten videre på god kommunikation. Efter endt forløb vil I blive bedre til at lytte og tale sammen. I vil have en anden forståelse for hinanden og have nye færdigheder i kommunikation. 

Pris:  2500 kr. + moms 

Pakkeforløb - Servicetjek af parforholdet

Servicetjek tilbyder jeg til par som egentlig har det meget godt. Kommunikation er fin, sexlivet fungerer og hverdag går sin gang. Når vi har det godt og problemerne ikke er vokset sig store, har vi overskud til at opnå endnu bedre kommunikation, til at spice sexlivet op og til at forebygge at små problemer vokser sig store. 

Alligevel venter par med at reagere og søge hjælp til det går dårligt. 

Jeg synes, at man skal tænke på at forebygge, forbedre og udvikle sig i fredstid, mens man har det godt. Overvej et servicetjek af jeres forhold. 

Pakkeforløbet Servicetjek af parforholdet indeholder:

1. session – I første session handler det om at få taget temperaturen på parforholdet og målsætte ønsker og behov. I sessionen taler vi om hvilke værdier der står stærkt i jeres forhold og hvordan de kommer til at fylde mere. Vi taler om jeres styrker og udfordringer og i får konkrete værktøjer som I kan tage med hjem. 

2. session – Anden session handler om at blive klogere på sit eget og sin partners kærlighedssprog. I får et spørgeskema som I skal udfylde og vi kommer til at tale om hvordan I kan anvende bevidstheden om kærlighedssprog i hverdagen til at fylder jeres kærlighedsbeholdere op. I får en konkret øvelse med et særligt øjeblik som vil få jer tilbage til en tid hvor der vækkes særlige minder. 

3. session – Trejde session handler om kommunikation. Vi arbejder med nogle øvelser for at afdække jeres kommunikationsform og jeg underviser lidt i god og kærlig kommunikation. I får konkrete redskaber med hjem til god og positiv kommunikation 

4. session – Den sidste session handler om at opsummere og jeg skal sikre mig, at I har forstået de forskellige øvelser og bygge på de sidste sten på jeres kommunikation i parforholdet. 

Pris: 3400 kr + moms