Selvværdsworkshoppen for mænd

BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV OG BOOST DIT SELVVÆRD

Trænger du selv eller en du kender til at få et kærligt skub i en ny retning, så vil jeg gerne hjælpe.

Efter en del forespørgsler fra mænd har jeg derfor udformet en workshop kun for mænd. Jeg kalder det en selvværdsworkshoppen og den varer kun tre timer.

Og hvordan ved du så, om du selv eller en du kender trænger til at komme i lærerige men kærlige hænder hos mig? Svaret kommer her:

Mistrives du i dit liv, din hverdag eller i dit forhold og tvivler du på, om du er god nok? Er du i tvivl, om du har værdi for andre, gør tingene godt nok og om du overhovedet er værd at elske? Er andres betydning vigtigere end din egen og er du ikke i stand til, at bekræfte dig selv?

Kan du nikke genkendende til ovenstående enten på egne eller en andens vegne, så har du eller den du har kært et lavt selvværd.

Et lavt selvværd betyder at du tager alting personligt, ofte føler dig kritiseret og er usikker på dine relationer. Du har svært ved at udtrykke, vise og modtage kærlighed, går for meget på kompromis med dig selv og har svært ved at sætte grænser.

Den gode nyhed er, at lavt selvværd kan ændres og at jeg meget gerne vil hjælpe dig.

Tilmeldingen til min nye workshop for mænd, er nemlig åben.

I løbet af workshoppen vil jeg skabe en tryg ramme, hvor du får mulighed for at blive klogere på dig selv og dit selvværd i selskab med andre, der, ligesom dig, oplever udfordringer i deres liv på baggrund af lavt selvværd. Du er nemlig ikke alene.

Der vil i workshoppen veksles mellem oplæg, undervisning og konkrete øvelser og du vil blive meget klogere på dig selv, dine vaner og ikke mindst på, hvordan du ændrer dem.

Under workshoppen vil vi berøre følgende punkter:

1. Bliv klogere på, hvad lavt selvværd er, og hvad det konkret betyder for dit liv

2. Få strategier og øvelser til at udfordre og ændre dit selvværd

3. Få konkrete værktøjer til bedre kommunikation og bliv bedre til at udtrykke dine følelser og behov

Ud fra de forskellige områder vil du få en større forståelse for forskellige selvværdsproblematikker samt værktøjer og redskaber til at arbejde med dit selvværd. Derefter starter det egentlige arbejde med at komme til at stå stærkere i dig selv som person, i dit kærlighedsforhold, øvrige relationer samt i din kærlighed til dig selv.

Det er en rejse, som kun du kan påbegynde, men jeg hjælper dig gerne i gang.

Du vil ikke opleve et quick-fix, hvor du er færdig med at arbejde med dit selvværd, når workshoppen er slut. Vi vil derimod sammen tage de første konkrete skridt mod din personlige udvikling i retning af et bedre selvværd og større trivsel.

Efter workshoppen har du mulighed for at få en individuel session med mig. Her vil vi sammen starte arbejde med de udfordringer, som du får klarlagt under workshoppen. Under vores session kan vi både tale om parforhold, seksualitet, relationer, tilknytning eller hvad du har brug for. Det er nemlig dig, der bestemmer.

Prisen for workshoppen, inklusiv kaffe, vand og øl er 1500 kroner.

Første hold starter d. 21 januar 2020. Tidspunktet kommer senere

Du skal møde op i Haderslev Wellnesshus, Nørregade 1, 6100 Haderslev.

Jeg, Amalie, er parterapeut og sexolog og jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en lærerig aften, som kun er starten på fremtiden.

Book din plads ved at tilmelde dig og betal på mobilepay 43659 eller kontakt mig på 22 91 76 31. Der er max 12 pladser på holdet og der er kun 8 tilbage!

Jeg håber vi ses

Amalie Pedersen