Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amaliepedersen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Servicetjek af parforholdet | Amaliepedersen

Servicetjek af parforholdet

 

Servicetjek tilbyder jeg til par som egentlig har det meget godt. Kommunikation er fin, sexlivet fungerer og hverdag går sin gang. Når vi har det godt og problemerne ikke er vokset sig store, har vi overskud til at opnå endnu bedre kommunikation, til at spice sexlivet op og til at forebygge at små problemer vokser sig store. 

Alligevel venter par med at reagere og søge hjælp til det går dårligt. 

Jeg synes, at man skal tænke på at forebygge, forbedre og udvikle sig i fredstid, mens man har det godt. Overvej et servicetjek af jeres forhold. 

Pakkeforløbet Servicetjek af parforholdet indeholder:

1. session – I første session handler det om at få taget temperaturen på parforholdet og målsætte ønsker og behov. I sessionen taler vi om hvilke værdier der står stærkt i jeres forhold og hvordan de kommer til at fylde mere. Vi taler om jeres styrker og udfordringer og i får konkrete værktøjer som I kan tage med hjem. 

2. session – Anden session handler om at blive klogere på sit eget og sin partners kærlighedssprog. I får et spørgeskema som I skal udfylde og vi kommer til at tale om hvordan I kan anvende bevidstheden om kærlighedssprog i hverdagen til at fylder jeres kærlighedsbeholdere op. I får en konkret øvelse med et særligt øjeblik som vil få jer tilbage til en tid hvor der vækkes særlige minder. 

3. session – Trejde session handler om kommunikation. Vi arbejder med nogle øvelser for at afdække jeres kommunikationsform og jeg underviser lidt i god og kærlig kommunikation. I får konkrete redskaber med hjem til god og positiv kommunikation 

4. session – Den sidste session handler om at opsummere og jeg skal sikre mig, at I har forstået de forskellige øvelser og bygge på de sidste sten på jeres kommunikation i parforholdet. 

Pris: 3400 kr + moms