Sexologisk rådgivning

 

Emner man kan tale med en sexolog om er: Manglende lyst, at forblive fortrolig med din egen seksualitet, uoverensstemmelse i sexlivet og samlivet, at finde gnisten og forelskelsen igen, at lære din krop at kende og genfinde glæde og lysten til dig selv og din partner.

En sexolog hjælper også med problemer med for tidligt eller sen sædafgang, smerter ved samleje, rejsningsbesvær og seksuel vejledning.

Har du/I et problem, som er for svært at løse alene eller trænger I blot til lidt fornyelse og inspiration i sexlivet, er I velkomne til at kontakte mig.

Pakkeforløbet – LystSnak for kvinder

Skal du have mere lyst? Kunne du have glæde af en Lyst Snak??

Lyst Snak forløbet er til dig som gerne vil opnå mere lyst. Lyst Snak er til dig som gerne vil være nysgerrig på din lyst. Lyst Snak er til dig som gerne vil undersøge hvad der giver og hvad der slukker din lyst. Lyst Snak er til dig som har manglende eller dalende lyst. Lyst Snak er til dig som gerne vil udvikle din seksualitet 

Med Lyst Snak opnår du mere glæde, mere lyst og mere energi❤️ 

Lyst Snak forløbet indeholder:

1. session handler om at vi taler om hvordan din lyst ser ud lige nu. Jeg fortæller og giver viden kvindens lyst. Vi taler om anatomi og hvordan din krop og følelser hænger sammen med din lyst. 

2. session handler om at tale om hvilke blokering / hæmninger du har omkring din lyst. Hvad forhindrer dig i at have lyst? Du får en hjemmeopgave som du skal arbejde med derhjemme.

3. session handler om at tale om hvordan din hjemmeopgave er gået. Vi skal også tale om hvad giver dig lyst, hvad sker der inde i dig når du mærker lyst og hvordan skaber du mere lyst. I sessionen taler vi om hvordan du åbner din seksualitet og du får nye indsigter i din krop og dens betydning for din lyst. I sessionen for du mulighed for at mærke hvad der sker med din krop under en meditation . Vi taler også om forskellige lystvækkere. Du får en hjemmeopgave med hjem.

4. session handler om at tale om hvad er der sket i din krop, og med dine følelser og tanker omkring din seksualitet og lyst. Vi skal tale om hvordan din hjemmeopgave er gået, hvad er gået godt og hvad er gået mindre godt. Derudover taler vi mere om kvindens seksualitet.

BONUS: Du får en liste med forskellige lystvækkere som du kan eksperimentere og udforske – alene eller sammen med en partner som kan vække din lyst og leg.

Forløbet koster 3000 kr + moms

Ja tak jeg vil gerne have forløbet – klik her