Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/amaliepedersen.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5753
Stå stærkere – Mand! | Amaliepedersen

Stå stærkere – Mand ! er et 6 ugers online forløb til mænd om selvværd, personlig udvikling og kommunikation.

Ønsker du at blive den bedste udgave af dig selv og få boostet dit selvværd? 

Er du en mand og ønsker du at noget skal være anderledes, enten hos dig selv eller i dine relationer? Har du svært ved at sige fra? Har du svært ved at mærke dine følelser og /eller udtrykke disse? Har du svært ved at stå stærkt i dig selv? Har du tendens til at trække dig fra konflikter? Har du tendens til at tage tingene personligt? 

Jeg har mødt mange mænd, særligt i parterapi som har svært ved at stå ved sig selv. Mange mænd kan have tendens til at trække sig fra konflikter, tage tingene meget personligt, reagere uhensigtsmæssigt og have svært ved at sige til og fra. Jeg oplever, at mange mænd særligt siger JA men egentlig mener NEJ og dermed bliver utilfredse med sig selv. Jeg oplever, at mange mænd kan have svært ved at mærke sine følelser og derved også have svært ved at udtrykke dem. Det giver udfordringer, særligt i parforholdet. Jeg oplever, at mange mænd har lavt selvværd og dette kommer til udtryk på så mange forskellige måder. 

Online forløbet er til dig som:

 • har negative tanker om dig selv og dine handlinger – du glemmer at rose dig selv, når noget går godt, selv når små ting lykkes 
 • er meget i dine tanker og hoved 
 • skaber bekymringer og forestiller dig dårlige ting uden grund 
 • higer efter ros og anerkendelse fra andre, da det styrker og giver dig følelsen af at være noget værd 
 • har svært ved at tage imod komplimenter, ros og positive ord fra andre 
 • har svært ved at sige fra, når der bliver stillet krav udefra 
 • stiller altid høje krav til dig selv 
 • løber mod en mur og mærker frustration, men gør det samme igen og igen 
 • Du giver ofte efter i en diskussion 

Og jeg kunne blive ved…Hvis du kan svare ja til et eller flere af overstående punkter er dette online forløb, helt sikkert noget for dig.

 

Dit udbytte af mit online forløb til mænd “Stå stærkere – Mand handler om – som overskriften lyder, så kommer du til at stå stærkere som mand.

 • Du bliver bedre i stand til at mærke og sætte dine grænser.
 • Du bliver i bedre i stand til at sige fra.
 • Du bliver bedre i stand til at tage din plads enten i dit parforhold eller på din arbejdsplads fordi du bliver styrket med forskellige redskaber i troen på dit eget værd og en accept af dig.
 • Du får nye indsigter i dine adfærdsmønstre og dermed en bedre forståelse af dig selv. Og med styrket JEG så bliver du en gladere og mere positiv udgave af dig selv.
 • Du får nye færdigheder i kommunikation og finder ud af hvilken kommunikation der gavner dig.

Flere mænd udtaler:

“Efter forløbet Stå stærkere mand blev jeg bedre i stand til at have en mening og give udtryk for den. Kærligheden mellem min kone og mig er begyndt at blomstre fordi jeg både siger fra og står ved mig selv. Jeg er blevet bedre til at lytte til min kone fordi jeg har fået redskaber til den gode kommunikation, så vi øver hver dag.”

“En anden mand siger, at han har fået det så godt med sig selv. Han er især blevet rigtig god til at sige fra og stå ved sig selv. Det giver et naturlig samspil og modspil som hans kone efterspurgte.”

“En anden mand siger, at himlen falder ikke ned når man siger fra og hvor er det fantastisk at kunne stå ved sig selv. Jeg er især blevet god til at sige nej for min min chef så jeg oplever at han bedre respektere mig og lytter til mine faglige input.”

Stå Stærkere – mand indeholder:

 • Professionelt skriftligt materiale med teoretisk viden
 • En masse konkrete øvelser
 • Et hav af kommunikations redskaber
 • Reflektionsspørgsmål
 • Arbejdshæfte
 • Sparring
 • 1-1 sessioner

Stå stærkere – mand koster 3900 kr + moms – Ja tak jeg vil gerne købe forløbet. – klik her