STÆRKERE BÅND – til jer som ønsker mere kærlighed

 

Styrk jeres parforhold med mini kurset og få 4 konkrete øvelser som fylder jeres hverdag med glæde, god energi og kærlige samtaler.

Med dette mini kursus vil i kunne sparke lidt liv i parforholdet og krydr det med god kommunikation, fornyet glæde, energi og styrke parforholdet så I kan stå stærkt i modgang og under konflikter.
I vil modtage jeres mini kursus i jeres indbakke hvor I vil få en konkret opgave hver uge som skal hjælpe jer til at tale bedre sammen, have færre konflikter, forstå hinanden bedre og genfinde kærlighed og gnist i parforholdet.
Jeg har valgt 4 konkrete øvelser som er nemme at forstå og anvende og som jeg anvender daglig i min praksis.

Hanne og Peter fortæller om mini kurset ” Stærkere bånd”

 

Mini kurset gav rigtig meget til vores forhold. VI er blevet bedre til at lytte og tale sammen fordi Amalie har givet os redskaber samt gjort os opmærksomme på hvor I vores kommunikation det går galt. Vi har fået en mere positiv hverdag fordi glæden imellem os vokser. Vi vil varmt anbefale mini kurset til andre par som måske trænger til lige at gøre en indsats i parforholdet.

Søren og Tine fortæller om mini kurset ” Stærkere bånd”

 

Vi og vores børn kan mærke en markant forbedret kommunikation efter vi har investeret i mini kurset ” Stærkere bånd”. Vi har fået færre konflikter, griner mere, er blevet mere afslappet i hinandens selskab. De værktøjer Amalie kommer med er brugbare, letforståelige, konkrete og effektive. Vi vil varmt anbefale mini kurset.

 

Michael og Tine fortæller om mini kurset ” Stærkere bånd”

I december havde vi købt en ‘par-advents’ kalender hos Amalie. (Adventskalender er lavet om til mini kursus fra 2021)
Den bestod af 4 ‘låger’. Hvor der var både skriftligt materiale, og små videoer, som forklarede og guidede os gennem opgaverne.
Der var både plads til opgaver, hvor vi igennem ugen der kom, skulle have fokus på, og arbejde med, vores måde at kommunikere med hinanden på, og hvordan man løser uoverensstemmelser og konflikter på en konstruktiv måde.
Men der var også konkrete opgaver/øvelser, hvor vi skulle huske alt det gode vi har sammen, både det vi har oplevet, men også hvordan vi tager de gode minder med ind i hverdagen, og værdsætter dem og hinanden. Vi skulle huske og fortælle hinanden, om alle de dejlige ting vi ser i hinanden. Hvorfor elsker jeg dig…
Vi har virkelig fået noget ud af kalenderen, og især de konkrete øvelser, som bragte kærlighed, nærvær og glæde ind i december måned. Vi vil helt sikkert tage øvelserne med os videre, og blive bedre til at huske kærligheden i en travl hverdag, hvor vi ofte har tilbøjelighed til at glemme de små gode stunder i ugens travlhed, rutiner og gøremål, og minde os selv og hinanden om hvorfor vi elsker hinanden, og ikke mindst hvor højt vi elsker hinanden.
TAK Amalie!

 

 

 

 

Helle og Casper fortæller om mini kurset ” Stærkere bånd”

Anbefaling: Amalies mini kursus har gjort en stor forskel for vores parforhold og måden vi får snakket sammen om en uoverensstemmelse.

Vi har fået enkle redskaber der giver os en opmærksomhed på vores sprog og gør det nemmere at holde os til sagen. Især oplever jeg min partner være ærligere og sætte ord på mere der irriterer ham end tidligere.

Metoderne gør det nemt at modtage. Andre øvelser har skabt en større intimitet mellem os og en stærkere forbundethed. Det har gjort en stor forskel at én udefra har givet os en konkret opgave hver uge.

Det har været meget givende at hellige vores parforhold opgaverne og givet os nogle fælles spilleregler for kommunikation. Enkle øvelser der er lette at gå til med stor virkning. Det kan varmt anbefales.